Download Opel Fiyat Listesi 2020 Pics

Download Opel Fiyat Listesi 2020
Pics
. Opel modellerine ait, 2021 ocak ayı için geçerli güncel fiyat listesi, ocak ayına özel kampanya kapsamında sunulan indirimli fiyat listeleri. Opel corsa, opel astra, yeni crossland.

New Insignia Price List And Highlights No1geekfun
New Insignia Price List And Highlights No1geekfun from www.no1geekfun.com
Opel astra sedan, sınıfında öncü teknolojiler ile kullanıcılarını buluşturan astra, sahip olduğu donanımlar ile de kullanıcısının güvenliğini kesinlikle şansa bırakmıyor. 2020 yılının önemli markalarından biri olan opel, tüm versiyonlarının güncel fiyatlarını yayımladı. Opel 2020 sıfır araba kampanyası çerçevesinde ayrıca %0.99 faiz oranıyla 60 bin tl üzerinde de kredi olanağı sağlamaktadır.

Opel astra sedan, sınıfında öncü teknolojiler ile kullanıcılarını buluşturan astra, sahip olduğu donanımlar ile de kullanıcısının güvenliğini kesinlikle şansa bırakmıyor.

Fransız grubunun satın aldığı opel markası, nisan güncel fiyat listesini yayınladı. Mayıs ayında 1770 adet araç satışı gerçekleştiren opel, haziran ayında da istikrarını korumak istiyor.bu nedenle yeni kampanyalarını başlatan marka, özellikle yeni corsa, astra hb ve crossland x modelleri ile dikkat çekiyor. 2020 yılının önemli markalarından biri olan opel, tüm versiyonlarının güncel fiyatlarını yayımladı. 2020 opel corsa modelinin güncel fiyat listelerine ve teknik özelliklerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Opel Fiyat Listesi 2020 Pics"

Posting Komentar